STYRELSEN

Styrelsen tillsätts av årsmötet och har till uppgift att sköta om föreningen genom att administrera medlemskap, sköta ekonomin, fixa hemsida, nyhetsbrev, anordna event och en massa annat.
Här kan du läsa om nuvarande styrelsen samt hitta kontaktuppgifter till valberedningen.

krakenimages-376KN_ISplE-unsplash.jpg

PATRIK LARSSON
Ordförande 1 år

Patrik har varit aktiv i föreningen i ett decennium och tar nu steget fullt ut som ordförande. Hans enorma kunskaper inom NLP i både teori och praktik är en ovärderlig resurs för både föreningen, styrelsen och de som vill lära sig mer."Jag är nyfiken och älskar att lära mig nya saker!"

IMG_2822-scaled-e1634914416218-300x300.jpeg

OSKAR ANDERMO
Styrelseledamot 2 år

Student av personlig utveckling i mer än 20 år. Har genom sin podcast haft möjlighet att intervjua flera internationella experter inom NLP.
”Jag tycker NLP föreningen är perfekt för att sprida praktiska verktyg som bidrar till en bättre värld. Genom gemenskap, kunskapsutbyte och möjlighet till träning.”

54E677A4-090A-4EA1-AB47-47402CAD6FE3.jpg

MATS GAFFA KARLSSON

WhatsApp Image 2022-06-05 at 13.04.26.jpeg

JOAKIM ÖHRNDALEN
Styrelseledamot 2 år

Har tidigare suttit i föreningens valberedning och leder Café Hypnos, en öppen övningsgrupp för hypnosintresserade. ”Jag vill skapa möjligheter för interaktion mellan föreningens medlemmar så att vi gemensamt kan skapa skillnaderna som gör skillnad!”

Medlem I NLP Föreningen sedan 5 år, drivs av konstant utveckling och lärande. Till vardags leder jag ett studieförbund i Västmanland som avdelningschef.

Mycket intresserad av NLP inom ledarskap, förändringsarbete, förhandling/konflikthantering och personlig utveckling.

1516239467632.jpeg

KARL HANSELL
Styrelseledamot 2 år

Har varit medlem i NLP-föreningen i knappt 10 år och är NLP-trainer sedan 8 år. Använder NLP både inom ledarskap och förändringsarbete. "Jag tycker att NLP-föreningen bör vara en mötesplats, där medlemmarna kan utvecklas genom att lära av varandra, på samma sätt som NLP utvecklas, när man använder sig av sådant som fungerar för andra."

Rattar föreningens ekonomi på vägvinnande framfart!

zoom.jpg

CAMILLA GYLLENSVAN
Styrelseledamot 2 år

Min första kontakt med NLP var på en 2-dagarsutbilding 2002 i ”positivt tänkande” - sen den dagen är jag fast! Dagligen ser jag den otroliga kraft som ligger i att arbeta med NLP hos de jag utbildat och coachat inom entreprenörskap och beroenden.
"Mitt motto är "Allt är möjligt" vilket har lett mig på många spännande vägar och jag brinner för att sprida NLP och lärande."

-38dAD6M.jpeg

SUSANNE FAGERSTRÖM
 Suppleant 1 år

Susanne jobbar som coach och kursledare med att utveckla företag och människor att nå sina mål och uppnå sin fulla potential. Hon var varit chef och ledare i över 30 år och grundat ett flertal företag.  Dessutom är Susanne föreläsare och har bland annat talat på världskongressen i NLP (2019) för företag om "framgång".

Oktober 2021 höll Susanne ett TEDx talk i ämnet ”Master your subconscious mind”. Utöver allt detta är Susanne Wealth and Mindset expert och framförallt – mamma till fyra söner.

VALBEREDNINGEN

Föreningens valberedning har till uppgift...

• att vara länken mellan styrelsen och medlemmarna samt ta in medlemmarnas eventuella förslag till nya ledamöter.

• att granska styrelsens arbete och lägga fram förslag på nya ledamöter på årsmötet.

Valberedningen består just nu av:

• Roger Hansson

• Ingela Georgas